Med cykel till Kullasparris

Kullaturen is an experience in taste and views. It starts at Kullasparris. Aspargus is best really fresh. I bought much at the place.

Sparris ska ätas nyskördad. Färskast är den hos odlaren.

Idag köpte jag med mig en stor bunt på Kullasparris. Den fick sällskap i cykelkorgen av äpplen från Engelbrekt´s och morötter från Brunnby Boställe medan vi trampade runt mellan Kullaturens sju matstopp.

Ribston and Elise is the latest apple in Sweden. It´s possible to by Swedish apple the whole year.

Vilka smakupplevelser!

Mobilen är full av bilder och filmer, men det kommer ta några dagar innan de kommer upp här.

I morgon är det söndagscykling. (Än har vi inte bestämt vart.) På måndag ska jag till kirurgen i Ystad igen. Då ska mina tankar återvända till Kullaturen och alla dess smaksensationer.

Ha en bra söndag!

The strawberry isn’t ready yet – but this growing in a tube. At Ellagården do they not use any poison.

Cykling på Kullahalvön

14 maj 2017 – Kattegattleden

13 maj 2018 – Blommande rapsfält

21 maj 2018 – Farhult – Kullen t o r