Hållbarhet

Vad håller jag på med egentligen?

När jag ställde frågan kom jag fram till att hållbarhet är den gemensamma nämnaren.

För mig handlar hållbarhet om ett liv där jag inte blir sjuk. Men det handlar också om en hållbar värld som inte tär på jordens resurser.

Mitt författarskap

Bokserien om trolldomsprocesserna handlar även om naturen och människans utnyttjande av naturen.

Cykelupplevelser

Från cykelsadeln hinner du uppleva med alla sinnen. Här på bloggen skriver jag om cykling som en dagbok (du hittar förklaringar här). På nya sidan cyklat.se kan du redan nu hitta tips på var du kan sova och äta och vad du kan göra på cykelturen.

Cykeldestination Söderåsen

Sommaren 2018 tog jag inititativ till Söderåsendagen. Under 2019 ska jag strukturera upp inläggen om Söderåsendagen på ett bättre sätt.

Trädgårdar för biologisk mångfald

2014 blev humlor, fjärilar, bi och småfåglar mina uppdragsgivare. De ställde inte några krav. Under 2019 kommer jag strukturera även inläggen om biologisk mångfald.

Vilda ätbara växter

Sedan barnsben har jag varit nyfiken på vilka växter man kan äta. Under 2019 har jag som mål att skriva om en växt i månaden. Du kommer hitta dem här. 

Hållbar mat

Den 17 maj 2018 la jag om min kost. Mer om det kan du läsa här.

Klimatsmarta investeringar

Min impulsivitet leder till att jag drar igång saker utan att tänka mig för. Så var det med FB-gruppen Klimatsmarta investeringar. Här kan du läsa mer om hur det gick till. Du hittar även länkar till inläggen i serien.