Upplev Billesholm

I flera år har jag och Annika Christensen befunnit oss i en gemensam kreativ bubbla – resultatet presenteras nästa lördag i showen Odla hälsa på liten yta. Jag är SÅÅÅ stolt och tror att även detta är början till något nytt. 

Jag är övertygad om att detta kommer att växa för varje år till något större än vad vi idag kan föreställa oss.

Så ta chansen att vara med på premiären den 7 maj kl 10-12.30

Här bokar du biljett

Här hittar du programmet för majdagarna

Stiftelsen Upplev Billesholm har fått evenemangsstöd om 90.000 kr för år 2022. Det ska täcka föreläsare, projektledare, annonsering, lokalhyra, hemsidor, utveckling mm. Så jag fortsätter arbeta ideellt tills majdagarna är genomförda. Därefter är det slut med mitt ideella arbete.

90.000 kr räcker inte långt. Därför är Cykelhandlaren återigen en räddande ängel – men sättet han stöttar på är lite annorlunda än han hittills gjort. (Japp – han är också besviken på Billesholms Folkets park som vi trodde vi skulle kunna hjälpa. Så det blir inte som det var tänkt. Istället behöver vi DIN hjälp för att få ut några pengar.)

I webb-butiken hittar du produkten

Här donerar du 3.000 kr till stiftelsen och får en värdecheck

Patricio säger att ingen kommer köpa elcykel den här vägen – för alla vill själv ha vinning. Därför har vi även kombinerat några värdecheckar som inkluderar Odla hälsa på liten yta. Dvs du betalar 3.000 kr och får dels gå på showen (värde 395 kr) och kan lösa in din värdecheck om 3.000 kr när du köper en Svea elcykel.

Här donerar du till stiftelsen och får samtidigt biljett till showen

Lämna ett svar