Facebook

Lättast att komma igång med. Här hittar jag många länkar till intressanta artiklar och bloggar. Via Facebook har jag valt att följa ”vänner” som ligger i framkant vad gäller sociala medier. Genom dessa inlägg på Facebook jag lärt mig det mesta som jag vet om sociala medier. Idag sköter jag mycket av min kommunikation via Facebook. Väldigt många finns där och det är lätt att ”koppla ihop” människor. FB. Kontaktuppgifterna på Facebook är de samma oberoende av arbetsplats och internetabonnemang. Med Facebook i iphonen ser jag ständigt när det kommer nya meddelanden.

Personlig sida: Annika Andebark (undviker bilder på barnen, profilerar mig med Hammenhög). Morgonbilder. Ställer många frågor– exv hotellrum etc.

Gilla-sida: 2 st. (Många länkar.)

Fd Juristjouren

Strates /Juristjouren – 3 058 gillare!!!

  • Hej!Hur får man reda på hur man ska tolka specifika lagtexter? Finns det något lätt sätt att hitta domar som refererar till specifika paragrafer så att man vet hur det tolkats tidigare?Senast så ville jag kolla upp om man får ta självko…Visa mer

 

Alkohollag (2010:1622)

www.notisum.se

1 § Denna lag gäller tillverkning, marknadsföring och införsel eller import av alkoholdrycker och handel med sådana varor. Lagen gäller också tillverkning av sprit samt införsel, import, utförsel, export och handel med sprit samt handel med alkoholhaltiga preparat.

 

Formulärets överkantDela

Juristjouren Texten i sig kan kännas luddig men det säger sig självt att detta ska vara något som bestämts i förväg, så att ni oorganiserat och spontant råkar träffas några gånger i månaden och gör på det viset så är det därmed inte något som bestämts i förväg med bestämda personer. Dock kan du, precis som du menar, se efter tidigare prejudicerande domar från högsta domstolen, enklast är att vända dig till hogstadomstolen.se

den 24 juni kl. 19:55

 

Bosse Lundgrenhar gjort ett inlägg iJuristjouren

den 14 juni

För ett år sedan gick gjorde jag en lungröntgen på remiss från min företagshälsovård.Tiden har gått och inte fått nåt svar från företaghälsovården.Har nu besökt företags hälsovården och fått onormal rapport på den.Min fråga är det inte en läkares plikt eller jobb att informera en patient när rapporten eller röngten i detta fall är onormal.Ifrågasatte detta för läkaren.Han sger till mej att detta är ett delat ansvar.Känner mej dissad i detta fall.Så om inte jag hör av mej så borde väl läkare höra av sej.mvh Bosse Lundgren

Formulärets överkant

Gilla ·

Juristjouren Att rapporten efter röntgen visar på något onormalt borde vara grund nog för att läkaren direkt ska kontakta dig. Dock kan det vara en diskussionsfråga i fråga om hur långtgående ditt eget ansvar att höra av dig är. Det bästa du kan göra är att direkt kontakta Hälso och Sjukvårdens Ansvarsnämnd (HSAN) för att få vidare svar i frågan.

den 14 juni kl. 23:02 · Gilla · 1

 

Erika Klingemohar gjort ett inlägg iJuristjouren

den 14 juni

Hoppas att ni kan svara på min fråga jag ställde i tisdags, vore toppen! Tack!

Formulärets överkant

Gilla ·

Juristjouren Hej Erika. Vi hittar ingen fråga från dig, skicka gärna ett privat meddelande till vår inkorg så besvarar vi det.

den 14 juni kl. 08:06 · Gilla

Sluten grupp: intranät.

Utbildningarna: Teraxacum

Andra exempel: Juristjouren,