trädgård

Trädgård

När jag blev sjukskriven 2014 blev trädgård, cykling, yoga och skrivande min terapi. Under Billesholm kan du läsa om trädgårdarna runt cykelaffären. Fast egentligen är det kanske inte trädgårdar allihop.

Billesholm

Jag började plantera den vita trädgården 2014 och hade samtidigt tillgång till tunnelväxthuset. Därefter har jag fått lite mer för varje år (du hittar de olika ytorna i menyn under Billesholm, men jag inser att det är dags att göra en skiss).

Trädgårdsåret

En stor del av mitt liv handlar om trädgård, men oj vad svårt att hålla reda på vad som ska göras och när. Därför har jag börjat lägga upp att göra listor här på bloggen den förste varje månad. I listorna påminner jag också mig själv om vad vi ska plocka i naturen.

Nu finns det massor av vilda björnbär. Vi har låtit själsvånda björnbär växa till snår. Visserligen har de taggar – men så mycket godare än de framföräldade.

Växter

Rosor, Rhododendron, Tulpaner, Narcisser är några av de växter jag älskar. Här på bloggen sparar jag bilder för att kunna gå tillbaka och inspireras. Du hittar dem i menyn.

Vilken fantastisk kombination. Så vill jag ha det i vår nästa rosenträdgård (Lady of Shalott)

Besöksträdgårdar

När vi är ute och cyklar besöker vi gärna parker och trädgårdar. Där hittar vi inspiration till de egna trädgårdarna.

Rosariet i Ystad är en oas perfekt för en paus