Regn

image

Ligger kvar i sängen och lyssnar på regnet och åskan…. Längtar efter morgonpromenad…men tvekar.

Min iphone förändrade verkligen mitt liv. Här har jag koll på världen innan Jag ens har vaknat riktigt.

Igår var en intensiv dag då jag hade fullt fokus på juridiken och var riktigt effektiv. Hela huset var fokuserat…. Det är en härlig känsla när var och en gör sitt. När jag sedan läser det juristerna producerat känner jag så stor glädje och stolthet över hur duktiga de är.

Dagen börjar jag som målsägandebiträde i tingsrätten. I eftermiddag ska Jag åka till min gamla tingsrätt- Kristianstad- där jag satt ting. Rådmannen Håkan Klagsmark skall avtackas. Det är lite som att sluta cirkeln. Han är den siste som är kvar av de som var rådmän 1994 när jag slutade på tingsrätten. Samtidigt är det en nystart för mig i Kristianstad. Kontoret har vi haft sedan i augusti. Den 7 oktober ska vi ha öppet hus.

Jag kan dock konstatera att det varit mer jobb än beräknat att få allt på plats… Men nu är vi där.. utan Sophia hade det dock varit omöjligt.

Regnet tar i medan åskan avtar… Om jag skulle ta en liten runda ändå.