Entreprenörskap, sociala medier och Jante

image

Så sitter jag  äntligen på skärgårdsbåten. Uppfylld av alla möten. Uppfinnare, författare, forskare… men framförallt företagare. Utmärkelsen årets meste bloggare som jag delade med Jeanette Bohman har inte sjunkit in. Så häftigt. Återigen gick tiden alldeles för snabbt…. Hann inte prata med alla fantastiska kvinnor…å andra sidan var vi 400!

Att lyssna på Maud Olofsson var lika inspirerande som förra gången. Det är nog få som inser hur mycket hon betytt för småföretagandet och entreprenörskapet. En dag som idag är det som behövs när tillvaron som företagare är tuff.

Mötena med andra företagare betyder mycket – att få pröva sina tankar och idéer.

Tittar ut över slottet. Mer än tre timmar på båten. Tid för tankar. På söndag blir det båt till Dalarö. Därifrån buss och pendeltåg.

Men just nu behöver jag en lång båtresa och tid för tankar, tid att slumra.

Måndagen har blivit fylld av spännande möten. Men innan dess basic liv i skärgården. Har aldrig besökt skärgården i september tidigare. Undrar om jag klarar tvätta håret i havet. Det blir nog till att springa en lång runda innan.

Förhoppningsvis kommer jag hem fylld av inspiration och energi.