borde sova…

Nu har jag funderat igenom en superkort presentation av företaget kring våra ledord Hjälpa, Miljö och Kvalitet.

Antar att gästerna i morgon varit kloka nog att komma i säng och inte läser det här… så jag lägger ut mitt tal till Emma och Lennart här för kommentarer 😉

Emma och Lennart – detta är en fantastisk dag! Den 18 februari – för mindre än 8 månader sedan hade vi nystart på kontoret i Hammenhög. Vi hade gått från en till fem jurister på kort tid. Några veckor senare var Emma och Christian på advokatkurs. Christian stod i receptionen på morgonen och berättade lyriskt om ett möte med advokat Malmgren. Prick klockan 9 ringde telefonen och du frågade om vi var intresserade av en kontorsgemenskap.

”Det finns tre sorters människor: de som får saker att hända, de som tittar på när det händer och de som säger ”Vad hände?” ” Lennart – du är en sån som får saker att hända!

Ett år tidigare hade jag ätit lunch med Emma. Jag hade inte några planer på att anställa någon jurist (men det visste inte Emma). Men jag vill gärna stötta unga jurister i deras framtidstro. När jag frågade Emma vad hon drömde om berättade hon att hon helst ville arbeta som jurist i Kristianstad. Denna uppriktighet uppskattade jag. När hon senare berättade hur hon blivit svensk ungdomsmästare på 3000 meter nio månader efter att hon börjat träna friidrott visste jag att det här var en jurist utöver det vanliga!

Emma, du har snart varit hos oss i nio månader – och jag ser hur snabbt du utvecklats. ”Det enda som skiljer novisen från stegens högsta pinne är stegen.” Känner jag dig rätt är du snart på högsta pinnen.

Nu har vi ett fantastiskt kontor här i Kristianstad. Med hjälp av Sophia har ni verkligen skapat något helt fantastiskt. Samarbetet med Lennart har gått med en ofattbar lätthet. ”Hinder är det man ser när man tar blicken från målet” – och ni har verkligen inte sett några hinder!!!

Det bådar gott! Jag önskar er stort lycka till med ett avslutande citat från boken ”Lycka till – sporrande ord på vägen”

”Ingen dröm är för stor och ingen drömmare är för liten”