Mina bloggar förebilder

image

Blondinbella är outstanding som inspiratör. Alla som hörde henne på Ystads teater, stjärnentreprenörsdagen, håller säkert med mig!

Jeanette Bohman, Skivarps gästis, var den som inspirerade mig att börja Blogga. Fortfarande är hon en förebild när det gäller ämne och drivet i språket. 

I våras fick jag förmånen att lyssna till Blondinbella första gången. Vilken tjej!!! Sedan dess har jag följt hennes blogg från och till. Hennes tänkande i målgrupper har inspirerat – fast jag nog inte tänker riktigt likadant.

En inspirerande dag – helt enligt EnergyManagement tänket. Ska kolla med Annica Gilbertsson under vilka punkter hon får in det här.

2 svar på ”Mina bloggar förebilder”

  1. Annica Gilbertsson skriver:

    Det är mycket mål-och visionsenergi här! I den energidimensionen finns massor med positiv energi som tar sig uttryck i engagemang, entusiasm och inspiration. Och tänk på ordet förebild. Bilden före. Kanske före nya mål och som hjälp till nya framtidsbilder, i dem finns härlig drivkraft!

  2. Nu på väg till Stockholm för att tanka ännu mer mål- och visionsenergi. Och fylla på kunskapsförrådet…

Kommentarer är stängda.