Blir så glaaaad!

Medan jag kollar mailen plingar FB att det kommit meddelande. Det är dottern och vi chattar lite mellan varven. Varje gång kollar jag även av statusuppdateringen.

Visst är det en märklig värld! Ibland tror jag att mina tonåringar föredrar att kommunicera med mig via chatten på FB!!! Nåväl, om inte annat så lär det ju mig lite om hur jag ska nå ut med information om juridik till ungdomar!

Kan inte låta bli att klippa ut lite ur kommentarerna på ett av mina inlägg.

Fortfarande är jag i den där osäkerhetszonen när det gäller bloggen. Jag har trots allt inte varit igång en månad än. Därför blev jag så otroligt glad för dessa kommentarer!!!

Tidigare har jag skrivit om att spara guldkorn som man kan plocka fram när livet är tungt. Nu lägger jag upp en ny etikett ”Guldkorn” där ska jag spara och dela med mig av sådant som är bra att plocka fram när livet är tungt. Kanske är det fler som kan dela med sig av sina guldkorn så att vi kan peppa varandra!

   • Annika AndebarkDet är små små steg – lyckas inte heller – men är nöjd med de förändringar jag lyckas göra… Man får ta en sak i taget. Först fokuserade jag på tankekontroll – och så träningen… Prioriterar 30 min promenad varje morgon som både blir fysisk aktivietet, reflektion och positivt tänkande 🙂

    för 37 minuter sedan · · 1 personLaddar …
   •  

    Merike Julkunen Majwell

    Tar också en rask promenad dagligen – det rensar och fyller på med ny energi. Känner mig för rastlös ibland och vill uppnå mina mål snabbare, men har lärt mig att små steg är mer effektiva. Är stödperson åt en utbränd kvinna och har svårt …att plantera mitt sätt hos henne, men jobbar på det – börjar se resultat nu efter 2 – 3 år. Det ger ju mig själv mycket kraft och ork också – suverän känsla! Tack Annika för dina lärorika och inspirerande texter! ♥Visa mer
    för 27 minuter sedan ·
   • Annika Andebark‎:) – blir så glad när jag får feed-back på bloggen! Älskar skrivandet – men det blir ännu roligare när jag känner att texterna ger andra något!

    för 23 minuter sedan · · 2 personerLaddar …
   •  

    Merike Julkunen MajwellDitt sätt att skriva får mig att vilja läsa mer och mer, för jag blir nyfiken på fortsättningen, nya tankar, nya frågeställningar – det är så spännande, samtidigt får man använda eget tänkande också, inte bara slöläsa – och det är toppen!

    för 19 minuter sedan ·
   • Annika AndebarkÅh, vad jag blir glad!!! Bättre kritik skulle jag inte kunnat få!!! Stort tack!!!

    för 4 minuter sedan ·
   • Annika AndebarkFår jag citera på bloggen?

    för 3 minuter sedan ·
   •  

    Merike Julkunen Majwell Absolut, det vore en ära! Tack! ♥