Några guldkorn till från FB att spara

Någon gång kommer väl någon säga att de inte gillar bloggen… så det är lika bra att samla de där positiva guldkornen så att jag inte tappar sugen om det händer 😉

(Och så kan man ju se detta inlägg som en seger över Jante!)

Annika AndebarkHans… menade du att det märks att jag njuter eller att jag kämpar… vilket var det som framgick…

för 8 timmar sedan ·
  •  

    Hans PerssonDet som utstrålar från dig i alla dina inlägg här och i din blogg är faktiskt en kombination av båda! Du kämpar och du njuter av det och du njuter berättigat av att du får så mycket bekräftelse genom din framgång! Det är inspirerande och smittande! Spännande att följa så här på lite distans! 🙂

    för 7 timmar sedan ·
Laila WijkKan inte heller låta bli din blogg Annika 🙂 Den har blivit lite som en ”bra drog” att söka näring i!

för 9 timmar sedan · · 1 personLaddar …
  • Annika Andebark Det visste jag inte! Så glad jag blir – igen 🙂 Tack!!!!
  •