Personligt växande

Facebook har blivit en ganska stor del av mitt liv. När jag läser intressanta inlägg addar jag ofta personen. Därför har jag idag många författare som vänner. Att läsa deras inlägg är som att läsa deras böcker – fast man får texten i små dagliga snuttar.
 
Några av mina favoriter är Nina Jansdotter, Sanna Ehdin och MediaBabe.
 
Följande inlägg av Sanna Ehdin väckte tankar;
 
I morgon 28 okt avslutas den 9.e vågen i Mayakalendern, den största tiden för personlig växt och transformationer. Den började 11 februari, samma dag som revolutionen i Egypten startades av folket o ledde till regeringens avgång 18 dar senare… Vilken häftig tid vi lever i!! : )

Ja, det är en häftig tid vi lever i.

Den 11 februari 2011 hade jag möte med min coach, Anne Looström. Då kände jag mig inte alls mogen att vara ledare! Med blandad förhoppning och bävan såg jag fram emot fredagen efter – den 18 februari då vi hade nystart på kontoret – Emma och Johans första arbetsvecka hos oss.

Idag – den 28 oktober – ska jag träffa Anne Looström igen. Om jag ser tillbaka på den här perioden kan jag inte säga annat än att Sanna Ehdins ord stämmer på mig. Aldrig tidigare i mitt liv har jag utvecklats och förändrats så mycket som under den här perioden.

Idag känner jag mig redo att vara ledare i mitt företag. Under året har jag fått så mycket bekräftelse på att jag är på rätt väg. Ja, det har verkligen varit en total förändring.

Även min omgivning har kommenterat denna förändring… Mayakalendern vet jag inte mycket om – men jag är beredd att hålla med om att vi lever i en häftig tid!