Tekniktrött

Lördag kväll. Iphonen är uppkopplad mot nätverket – att flytta över simkortet trodde jag skulle vara en enkel match. Men ack nej – nu ska minisimkortet kapas till ett microsimkort. Googlar runt och hittar instruktionsfilmer som visar hur det klipps och mäts. Först trodde jag att det var ett skämt…

http://www.youtube.com/watch?v=_zDjraWrDWM&feature=related

Hm… med tanke på de senaste månadernas telefonstrul tror jag inte jag vågar börja klippa i mitt simkort. Vad händer om man klipper fel? Iphonen får ligga oanvänd i lådan. På måndag stannar jag till på Konfac teleservice och hoppas att de har det smidiga verktyget jag hittade på Youtube. Då kanske man kan återanvända min gamla telefon igen om nu motförmodan iPhonen skulle krångla – men det gör den nog inte!!!

(Dottern är mäkta irriterad på mig. Hon lovordar sin htc och ifrågasätter hur min kunde gå isönder. Jag lovar – den har inte varit i närheten av annan fukt än mina svettiga händer!!!)

 

2 svar på ”Tekniktrött”

  1. Haha ja tekniktrött blev jag för flera år sedan. Därför det är Apple som gäller för mig, inte utan fel men så bra som det kan bli 🙂 Lycka till med SIM-kortet. Knepigt att byta system ibland, därför gör jag det inte 😉

    1. Ska heller inte byta system fler gånger… men simkortet har hängt med sedan den gamla iPhonen. Det är iPhonen som förändrats.

Kommentarer är stängda.