IPhone

🙂 … Ligger kvar i sĂ€ngen och lĂ€ser inlĂ€gg pĂ„ FB. Ibland Ă€r det bra med ovĂ€ntade förĂ€ndringar som leder till nya vanor. Det ger distans. Nu har jag Ă€gnat en timme Ă„t nĂ„got som av mĂ„nga skulle betraktas som slöseri med tid. Ska bli mer uppmĂ€rksam pĂ„ tidstjuvar.

Visst Ă€r det mĂ€rkligt hur snabbt man vĂ€njer sig. Efter tvĂ„ mĂ„nader med htc tog det ett tag innan jag vant mig vid iPhone igen. Hittills har jag bara kommit pĂ„ en sak som var bĂ€ttre med htc – kontaktlistan som synkade med sociala medier och dĂ€rmed uppdaterades automatiskt. Jag gillar apparna i iphonen bĂ€ttre. Kan inte sĂ€tta ord pĂ„ varför. Det Ă€r en kĂ€nsla.

Första dagen i november. Oktober har jag Àgnat Ät nya strukturer och ett nytt förhÄllningssÀtt. Dessutom har mycket tid Àgnats Ät bloggen.

Nu Àr det nya tag. November brukar vara min effektivaste mÄnad.