Besöksstatistik

äpple, päron, bananDenna ständiga tävlingsinstinkt. Men nu har jag i alla fall begränsat min koll på bloggens statistik till tre gånger per arbetsdag – morgon, lunch och när jag går hem. (Ja, och så en extragång just nu för att rensa hjärnan och kunna fokusera…)

Hittills idag har sidan besökts av 105 personer. Vad jag också lagt märke till är att ganska många besöker sidan efter klockan 22 på vardagar. Igår landade antalet besök på 250.

Klockan är halv tre och jag ska sätta mig med mina ärendehögar. Mycket tid idag har gått till möten kring marknadsföring, organisation och löner. Framtiden är oerhört spännande. Förhoppningsvis skall allt kunna vara på plats till den 2 december då vi ska ha möte med personalen.

Då har alla gått till Tillväxtskolans utbildning som förhoppningsvis väckt en del frågor. Samtidigt passar vi på att presentera den nya organisationen, ny prislista och vägen mot servicebolaget.

Mycket jobb är det kvar… och ja, många ställer frågan om jag inte är rädd att jag ska gå i väggen igen… 2002 hade jag inte lärt känna Annica Gilbertsson. Idag är jag lyhörd för kroppens signaler – vidtar åtgärder när jag ser antydan till att det är för mycket. Dessutom lever jag slaviskt efter EnergyManagement – så jag är övertygad om att jag kommer att hålla hela vägen!