11.11.11 kl 05.29

20111111-052932.jpg
Vaknar någon minut innan larmet denna magiska datum. Tyvärr blev klockan över elva innan jag kom i säng i går.

I kväll ska jag se Les Miserables i Malmö. Det är mer än ett år sedan jag var på Storan senast.

Det är något speciellt med den teatern. Jag minns hur imponerad jag var av lokalen när jag var där första gången som tonåring.

Ett av mina fritidsintressen var att sjunga i Övrabys kyrkokör för Märta Olsson. Varje år bjöds körmedlemmarna på ett teaterbesök. Jag minns hur jag tvekade. Balett, kunde det verkligen vara något? Vi skulle se Napoli och jag blev helt betagen. Sedan dess har jag älskat balett.

Caroline och jag pratade om balett och opera på lunchen i går. Den där känsla av att fullständigt gå in i musiken.

Min starkaste operaupplevelse är Achnaton. Ystadsoperans uppsättning i slutet av åttiotalet.

Tyvärr ser jag inte opera så ofta längre sedan Ystadsoperan la ner. Men i maj är det dags. Vi har bokat biljetter till Carmen.

Nej, nu ska jag se till att komma ut. Lite tidigare idag… Men det var helt underbart att promenera i dagsljus igår. Bifogar en bild från fårhagen i Hammenhög.

Idag har jag inga klientmöten inbokade. Dels ska jag jobba med skrivelser i ett skilsmässoärende – men framförallt ska jag skriva klart en stämning som jag funderat länge över. Fordringsförhållande mellan makar. Tror jag ska kontakta Örjan Teleman för att få hans synpunkter. Det här målet tror jag kommer att gå till högsta instans… Och då får jag lite prestationsvånda…