Lördag … En helt ledig helg väntar

20111112-101529.jpg
Ligger kvar i sängen och bara är. Surfar runt. Läser bloggar.

Min syster tipsade om Charlotte Perellis och Pernilla Wahlgrens bloggar. Många tankar handlar om vad läsaren vill ha på en blogg. Den andra frågan är hur mycket bloggaren är beredd att lämna ut. Eftersom jag skriver med lätthet utan att tänka så mycket inser jag att det är väldigt lätt att bli för privat.

Utanför är himlen klarblå. Egentligen brukar jag springa på lördagar. Men efter en vecka med lite för lite sömn tror jag att en långpromenad längs stranden blir bättre.

Sedan ska jag se till att fixa med lite kopplingar mellan sidorna. Jonas har rätt. Automatuppdateringen är inget bra. Ska kontakta Svante och hitta en annan lösning.

Akten med det svåra målet är med i portföljen. För mig behöver de svåra ärenden mitt fulla engagemang. Hoppas hitta den juridiska Skrivlusten i helgen.

Och så skall jag kolla upp när biljetterna släpps till Evita. Bara älskar att gå på teater.