Fredag… möten, budget…

20111118-053256.jpg
Jag brukar alltid sätta upp mål för mig själv. Under 2011 hade jag tänkt få ordning på allt efter några omvälvande år med stora förändringar. Med mindre än en månad kvar till min semester inser jag att jag behöver förenkla.

Datorn och mailen är ett av rensningområdena. För några veckor sedan la jag alla dokument som jag inte hann gå igenom i en separat mapp för genomgång 2012. I går gjorde jag samma sak med mailen.

Anja har en bra struktur. Hennes inkorg är tom. När hon läser mail kastar hon eller sorterar in i mapp direkt. Nu ska jag göra likadant. Sedan jag började läsa mail i telefonen är det så lätt att missa något.

Idag ska jag gå igenom budgeten med Anja och förhoppningsvis få iväg den till bankerna.

Genomgången av alla akter igår resulterade i en hel del att göra.

Eftersom två bodelningar jag hade avsatt tid för att skriva är framflyttade känns det som om jag är ikapp för tillfället. Men det finns en hel del annat att göra. T ex bör jag förbereda tisdagens föredrag på Österängskolan i Kristianstad, skriva en artikel till Lev Livet, förbereda den 2 december och starten för den nya administrativa personalen. Vi börjar uppbyggnaden av servicebolaget nu.

Möte är bokat med LF ang översyn av försäkringar – bör sätta mig in i frågorna.

Dessutom måste jag lägga upp en bättre struktur när det gäller löner och anställningsvillkor. Kollektivavtal eller inte i framtiden – det är frågan.

I helgen har jag avsatt tid för upprensning i källarna där mycket blev placerat vid flyttningar och ombyggnad. Dags att rensa ut och förhoppningsvis sälja en del grejor.

I onsdags sprang jag en runda på morgonen – ska se till att göra det idag med. Gympa har inte riktigt hunnits med den här veckan 🙁 … Och jag är rörelseberoende för att kunna fokusera).