Julgardinerna fortfarande inte fixade…

Igår blev det väldigt sent på kontoret. Tanken var att jag skulle vara ledig i eftermiddag – fixa de där julgardinerna som är för långa. Julpynta… ja, det där husliga som jag inte hunnit med de senaste åren…

Med mobiltelefon och VPN-klient på datorn går det ju att jobba överallt… Så det blev vare sig julgardiner eller julmys. Däremot prioriterade jag ett medelpass på Friskis. Kände glädjen i hela kroppen! Studsade fram till musiken. Det är det allra bästa med Friskis. Där kan jag vara så där barnsligt sprallig. Det är som om det inte riktigt passar inne i rättssalen t ex.

Men när jag kom hem så hamnade jag vid datorn igen… massor av mail… Och så hittade jag info om torsdagens föreläsning. Bra länkar om sociala medier. Lovar återkomma om detta… och om en detaljerad fråga som kommit till skiljas.com… och ett förtydligande av vad som händer efter en dom där man fått skadestånd… Mm… så många bloggar jag har inspiration till!!!!

Men NU ska jag lämna datorn för att få upp mina julgardiner!