Äntligen är Bengtsson tillbaka på kontoret!!!

Bengtsson och Johan

Äntligen är Bengtsson tillbaka på kontoret om dagarna!

Bengtsson är Johans hund. (Hm… tror det var något med tryffelhund… är inte någon hundkännare… nja, ärligt talat så är jag inte någon hundälskare heller… men Bengtsson är något alldeles speciellt!)

Första gången jag träffade Johan var över en lunch på Per Hälsa. Jag blev helt förälskad – i Bengtsson! Bengtsson är nog den klokaste hund jag vet – och sötaste… gulligaste…. (jag alla positiva ord man kan ha om en hund…)

När Bengtsson kommer på morgonen brukar han ta en runda i huset, lägga huvudet i knäet som för att hälsa. Han förmedlar ett lugn.

Johan och Bengtsson har en kommunikation som jag aldrig tidigare sett mellan husse och hund. Bengtsson lägger huvudet på sned och tittar på Johan på ett sätt som om om de kommunicerade ordlöst med varandra.

Antagligen passar vi alla på kontoret på att kela en stund med Bengtsson när ingen annan ser.

Det märkliga med Bengtsson är att han t o m har exakt samma färgnyans som vi har i varumärket (ja, så klart inte den blå utan den beige nyansen…) Fast det är nog bara jag som har fattat finessen med just den detaljen 😉

2 svar på ”Äntligen är Bengtsson tillbaka på kontoret!!!”

  1. Hundar är fantastiska djur:) oftast i alla fall haha.

    1. Ja – håller helt med… men har aldrig känt så mycket för någon hund som jag känner för Bengtsson!

Kommentarer är stängda.