Diamanterna (forts Munken som sålde sin Ferrari)

Princip: Välkomna nuet

Visdom

* Lev i nuet. Njut av det innevarande ögonblicket

* Sätt aldrig framgång före lycka

* Njut av resan och lev som om varje dag var den sista

Teknikerna

* Delta i barnens uppväxttid

* Var tacksam

* Låt ditt öde utvecklas

”Lycka är en resa och inte ett mål”

”Vägen du färdas på är täckt av diamanter och andra dyrbarheter” Slösa inte tid på att jaga de stora njutningarna i livet så att du glömmer de mindre. Sakta ner. Njut av skönheten hos allting runt omkring dig.

”Mål och drömmar för framtiden är av avgörande betydelse för ett liv i sann framgång. Mål ger energi, men man skall aldrig skjuta upp lyckan till förmån för att försöka uppnå saker. Skjut inte upp det som är viktigt för ditt välbefinnande. Skjut aldrig upp livet!!!”