Förkylningstider

20120108-184053.jpg
Huvudvärken har dunkat sedan jag vaknade. Eucalyptus i varmt vatten har lindrat halsont. För första gången på väldigt länge har jag inte sprungit på hela helgen.

För två år sedan hade jag en seg förkylning. Den övergick i lungsäcksinflammation. Jag trodde minst jag skulle dö. När läkaren fick höra att jag varit ute och sprungit med förkylning i kroppen förmanade hon mig strängt.

Sedan dess tror jag inte jag varit sjuk. Multivitamin från hälsokostaffären och esberitox intas regelbundet under höst och vinter. Tyvärr slarvade jag nog lite under helgerna och i Stockholm.

Åh – jag hatar att vara sjuk!

Så idag har jag tagit det lugnt hela dagen och proppat mig full med C-vitamin. Får se hur jag känner mig i morgon. Har jag inte blivit bättre får jag hoppa över sammankomsten på Kristianstads tingsrätt. Egentligen borde jag nog bädda ner mig ytterligare en dag … Men på kontoret har vi vilorum så att jag kan lägga mig och vila vid behov.