Klädkod

”Vilken snygg skjorta!”, säger Anna.

För några år sedan beställde vi blå skjortor med företagets logga på till hela personalen. Leverantör: Shirtfactory. Själv har jag fem. Det gör valet av kläder enkelt.

Ska jag till rätten är det kostym och blå skjorta. Sitter jag bara inne på kontoret kan jag välja jeans och kavaj till skjortan. Det är inte ett ”måste” – men under åren har jag insett hur skönt det är att slippa tänka kläder.

Fortfarande velar jag om hur trycken ska se ut. När vi bestämt oss blir det en ny beställning.

Målet är även att sy upp kostymer i rätt färgnyans enligt varumärket. För en tid sedan läste jag om Suitopia som syr upp måttbeställda kostymer i Asien. Vi har tagit en kontakt och fått färgprover – men sedan har tiden inte riktigt räckt till.

Dessutom behöver jag ta en diskussion med revisorn så att vi skapar en struktur som håller skattemässigt. Helst skulle jag vilja ta fram en hel klädkollektion med logotype och göra det möjligt för personalen att köpa det de vill ha till ett förmånligt pris.

Vi får se – ibland har jag ohälsosamt många idéer!Klädkod advokatbyrå