Vinterbilder från Hammenhög

Söndag och klockan är redan fyra. Var blev helgen av?I fredags träffade jag min coach, Anne Looström. En timme blev fyra och jag inser hur mycket jag behöver andras erfarenheter när företaget växer.

I Örebro var det någon som sa att en förutsättning för att ett företag skall utvecklas är att ledaren utvecklas. Jag vill verkligen bli en bättre ledare! Det kräver mer tid, mer balans i livet. Behöver återigen skära i min kalender. Hämtade en tjock förundersökning på polisstationen i Ystad. En mugg te i skönaste fåtöljen så njuter jag faktiskt av att läsa förundersökningar även om det är fredag kväll. Kvällen blev sen innan veckans posthögar och förundersökningarna var genomgångna. Ännu har jag inte hunnit gå igenom e-posten ordentligt.Helgen har jag tillbringat i Hammenhög. Härliga promenader både igår och idag. En runda på gymmet igår – men framförallt mycket tankar… beräkningar och budget inför dagens möte med Jonas – min ekonomiskonsult. Utan honom skulle jag nog inte våga driva företaget. Han är en av de klokaste människor jag vet!

Det är dags att jag börjar få saker på plats – och jag ska verkligen fundera över hur mycket av mina tankar som jag ska släppa ut här på bloggen. Historiskt har februari varit den månad när jag börjar nytt. För tio år sedan fick jag diagnosen utmattningsdepression i februari, för åtta år sedan startade jag eget företag – i februari. Diskussionerna om köpet av fastigheten fördes i februari för sex år sedan. För ett år sedan började Johan, Emma och Caroline arbeta i advokatbyrån.

Det har hänt mycket i februari. Men just nu är fokus på att det inte ska hända så mycket. Fokus på lugn och strukturer. Linda är tillbaka – och hon brukar kunna få mig att hålla fokus på ett bra sätt. Den här veckan ska jag verkligen prioritera att hitta tid för det där goda samtalet med Linda. Sedan hon började har det varit så mycket med allting. Det är dags att lugna ner tempot!Simrishamnsvägen 2