Proppmätt efter trevlig uppvaktning på Ystads Saltsjöbad

20120210-175921.jpg
Lagmannen firade sin födelsedag på Ystads saltsjöbad med buffé. Vilken fantastisk mat i underbar miljö! Fick chansen att krama om min favoritchef, Anders Nilsson, som nu är VD på Saltsjöbaden.

För varje gång jag träffar advokatkollegor trivs jag allt bättre med att vara advokat.

Vid bordet satt jag med pensionerade åklgaren Ulf Forsberg och nämndemannen Christian Ejlertsson. Det fick mig att minnas min första tingspredikan i Ystads tingsrätt – jag tror det kan ha varit 2006 när jag ännu inte var advokat. Det kändes som om jag var något katten släpat in. Då var det Ulf och Christian som ”tog hand om” mig.

Idag är det så annorlunda. Trots att jag inte gör som ”den vanliga” advokaten känner jag mig accepterad. Jag trivs verkligen bra med advokatkollegorna. Stämningen är god även om vi tampas med varandra i rättssalen.

Jörgen Malmunger berättade att han följer min blogg på twitter. Fortfarande har jag inte vant mig vid tanken att bloggen har läsare utanför byrån. Hm- borde kanske fundera ytterligare en gång innan jag skriver. Här är det ofta lite för mycket dagbok.

20120210-182100.jpg
Proppmätt efter allt från ål till prinsesstårta och blåbärstårta insåg jag att fläskfilén får ligga kvar i kylskåpet till i morgon. Istället stannade jag till på Triangelns pizzeria och beställde en kebabpizza till sonen. Inte ens det här blogginlägget hann jag skriva innan pizzan var klar. (När det gäller förmiddagens möte om särskild företrädare återkommer jag till det.)