Högt tempo

Läser mail efter en dag fylld av möten.

Telefonmöte kl 9, veckomöte kl 9.30-10, klientmöte 10-11.15 och 11.15-12, möte med den administrativa personalen kl 12-13, snabba frågor från juristerna innan jag kastade mig i bilen till möte med klient, tillbaka till kontoret och handledning med juristerna i ett sträck till kl 16. Kastade mig i bilen för att köra sportlovslediga dottern hem. Emma ringde från Kristianstad med frågor  när jag satt i bilen. Hon mailade utkast till brev för min genomgång. Snabbläste och låter tankarna landa till i morgon- brukar bli bäst så. 

Härlig ”bara-vara-tid” med dottern som lagade bananomelette till oss. En gemensam tur till Friskis innan hon for vidare till Malmö. Så nu sitter jag här själv.

Mailen är hastigt ögnade. Dagens tider inlagda i kalender. Hoppas, hoppas hinna igenom mailen och dagens post ordentligt i morgon förmiddag.

I morgon kväll skall skall jag hämta sonen när jag kör från Malmö. I två dagar har han varit och lanat hos kompisar. I morgon kväll vill jag inte vara stressad. Jag vill ha tid att vara närvarande – laga mat tillsammans.Tid att bara vardags-prata.

När jag reflekterar kan jag få dåligt samvete för tillvaron med barnen. Den senaste tiden har olika arbetsrelaterade frågor tagit så mycket engagemang att jag inte kunnat vara tillräckligt fokuserad på mötena med barnen. När jag möter klienter är jag bara i mötet – oavsett hur mycket jag har runt mig. Men i mötet med barnen blir jag så lätt distraherad. Det är oförlåtligt!

Barnen är absolut viktigast i mitt liv!!! Skärpning Annika!!!