En bloggande advokat

Så härligt att äta lunch med kollegorna i Hammenhög! Jag tror vi har världens bästa lunchrum. Den senaste tiden känns det som om jag bara farit omkring och sällan har kunnat vara på plats på lunchen.

Diskussionen kom in på mitt bloggande – att jag varit mindre personlig. Jo, det har nog varit en medveten förändring. Många tycker det är märkligt att jag som advokat vågar vara så personlig – att den inte stämmer in med rollen. Rätt eller fel? Men hur det än är så är jag ju en vanlig människa i grunden.

Sen kväll på kontoret. Olyckliga omständigheter har gjort att arbetsbelastningen är extremt hög för tillfället. Fram till dess jag åker till Barcelona måste jag skära bort allt som inte är absolut nödvändigt i mitt liv. När kalendern är fulltecknad är det viktigt att ha ett lockande mål!

Och så klart kan man fråga sig varför jag då bloggar – men det har nog blivit min avkoppling;) Nu åter till ärendehögarna!