Packning

Att packa är alltid lika svårt. I vanliga fall är joggingskorna givna i bagaget. Men efter en hel veckas sjukdom inser t o m jag att joggingskorna bör stanna hemma. Jag har en tendens att ”springa vilse” när jag är på nya orter. Det är en väldigt trevlig ovana som ger mig möjlighet att verkligen uppleva nya platser.

När jag var i Rom för ett år sedan sprang jag rejält vilse. Just den där känslan av att inte ha någon som helst aning om var jag är – att fråga mig fram på ett språk jag inte förstår. Det ger en speciell endorfinkick. Dessutom lovar jag att jag springer betydligt längre och snabbar än planerat.

På fredag är det studiebesök på Advokatsamfundet i Barcelona. I en allt mer internationell värld är förståelsen för andra rättssystem viktig, Utlandsavdelningens utbildningar öppnar nya nätverk som redan blivit betydelsefulla i vår verksamhet.

Klockan 5.45 hämtar taxin i morgon. Jag borde sova – men ännu är jag osäker på om jag packat ner allt!

Bloggen har inte hunnits med – förhoppningsvis hinner Henriette lägga upp blogginläggen jag förberedde i helgen!