Sommartid

När jag snoozar larmet för fjärde gången anar jag äntligen att det ljusnar utanför fönstret. Jag har laddat ner en app som heter sleep cycle. Den känner av när kroppen är redo att vakna. Telefonen förvaras i sängen och det är inte någon exakt väcktid.

Ja, faktiskt fungerar det – jag är lite mer självvaken om dagarna. Men det funkar inte idag. Jag är bara trött trots en helg med mycket sömn och vila. Å andra sidan så är ju klockan bara fem – egentligen. Min kropp har inte fattat att vi gått över till sommartid.

Siffrorna visar 6.08 – dags att komma upp! En del ärenden att skriva i på förmiddagen. Två klientmöten i Kristianstad i eftermiddag.

Trots allt känner jag mig utvilad. Lovar mig själv att även kommande helg ska bli lika avkopplande som den här. Sonen talade om att åka på något stort lan i Ljungby. Hoppas att våren stannar kvar – älskar att bara-vara när solen skiner!