En helg med många möten

20120422-221641.jpg

Dottern har länge tjatat på mig om att jag borde använda Instagram. Och jag kan bara hålla med – enkelt och roligt att redigera bilder. Visst blev de här bilderna mycket häftigare efter lite omarbetning (jämför dem i tidigare inlägg). 20120422-221652.jpg

Det har varit en helg med många möten. I fredags träffade jag fantastiska kvinnor från kursen Våga Växa som jag gick 1999-2000. Ord är överflödiga efter Charlotte Rudenstams träffande beskrivning. Kursens ledare, Ulla Sturesson, är en av de mest betydelsefulla personerna i mitt liv. 

Lördagen tillbringade jag i Lund. Vilken nostalgitripp!!! Lundajuristernas bal var verkligen välarrangerad med Culpa-kör, Dolus-spexare, filmer och duktiga toastmasters.

Ida Andersson, längst till vänster, börjar på byrån i slutet av maj. Här tillsammans med sina trevliga kursare inför balen.

Mitt bordssällskap, en äldre advokat, berättade att han och hans fru brukade åka på balen för att det var så trevligt. Ja varför inte? Det var verkligen en lyckad kväll – tack JF!20120422-221658.jpg