Ambassadörsträff

20120428-081546.jpg
Solen skiner in genom fönstret. Idag ska jag bara vara ledig. Låta alla intryck landa från gårdagens träff med ambassadörer.

20120428-081735.jpg

Jag har varit ambassadör för kvinnors företagande sedan 2010. Under de här åren har jag lärt känna fantastiska och inspirerande kvinnor både IRL och via nätet. De två årliga nationella ambassadörsträffarna innebär många kära återseende. Liksom de innebär många nya kontakter.

20120428-081941.jpg
Att samla så många entreprenörer skapar en obeskrivbar energi – en bra grogrund för goda samtal. Här skulle jag vilja lägga länkar till engagerade kvinnors företag – men det får bli någon gång när jag sitter vid datorn. Att få ta del av andra kvinnors erfarenhet som företagare är ovärderligt. Stort tack!!!!

20120428-082311.jpg
En av de programpunkter som lockat mig mest var att få höra Underbaraclara. Hon gjorde inte mig besviken. Och döm om min glädje när hon stod och småpratade med Elin Hallgren under minglet. Här var jag så fräck att jag anslöt för att berätta hur mycket jag beundrar hennes mod, att hon betyder mycket för att inspirera andra till miljötänkande.

Clara var oerhört ödmjuk som person och om möjligt ännu trevligare IRL än på bloggen!

20120428-082741.jpg
Av de personlighetstest jag gjort den senaste tiden har jag lärt mig att jag har stort behov av egentid för att ”landa”. Därför stannar jag kvar i Stockholm hos väninna som är en av mina viktigaste förebilder.

20120428-083003.jpg
Efter alla intryck från ambassadörsträffen kändes det bara stressigt med alla människor på krogen. På vägen passerade jag Ingelsta kalkon. Tråkigt? Nej, absolut inte – skulle kunna äta deras mat dagligen! Men det går väl knappast att påstå att det är närproducerat när det äts i Stockholm. Bra råvaror är det i alla fall!

20120428-084200.jpg
Vi ska börja dagen med en kombinerad joggingrunda morgonpromenad. Inte som igår genom Humleparken utan mot Djurgården. Solen skiner – livet är underbart! Det gäller att spara känslan ”på burk” för att ha kvar och kunna ”sniffa” på när tempot är högt…