Vägval

20120523-060804.jpg
Ligger kvar i sängen och reflekterar över gårdagen. Vi gör alla våra vägval.

20120523-060933.jpg
Varför gjorde jag inte som de flesta advokater och var nöjd med att jobba med mina ärenden? Jag kan lova att jag skulle ha sovit bättre om nätterna.

20120523-061059.jpg
I går var jag på Höllvikenkontoret för första gången sedan vi tog över. Det kändes märkligt att se mitt namn på väggen på Toppengallerian. Trappan upp och första dörren till höger – där fanns det igen.

20120523-061241.jpg
På eftermiddagen hade vi uppföljning av mötet på Sköllen. Wow – vilken förändring på två månader. Vi diskuterade personligheter och hur vi ska kunna bemöta varandra med hänsyn till varandras olikheter. Vi diskuterade även vilka ytterligare förbättringar vi kan göra av rutiner etc- men inte minst diskuterade vad vi gör bra. Och det är väldigt mycket!

Anna blev full i skratt – tänk dig en affärsjuridisk byrå som skulle ha de här diskussionerna. Vår byrå är unik! Återigen har vi en fantastisk stämning där vi verkligen bryr oss om och hjälper varandra. Nu vet vi hur ömtålig och värdefull företagsandan är och vi är elva stycken som kommer värna om den och påminna varandra om den skulle riskera att skadas. Att ha kul på jobbet är viktigt. I advokatbranchen är det ännu viktigare! Vi har ofta tuffa ärenden och då behövs arbetskamraternas stöd – att ha roligt! Det var anledningen till att jag valde att expandera företaget!

20120523-070952.jpg