Söndagsreflektioner

20120603-110337.jpg
Båda ungdomarna är hos kompisar och tystnaden ekar. Rullmackor, tomater, paprika, ägg, apelsin, skrivböcker och boken om varumärke följer med mig när jag cyklar ner till Nybroån. Jag känner mig så nöjd! Igår hittade jag materialet till en bok jag började på 2006. I morse ”styckade” jag upp de första 13 delarna som jag börjar publicera den 12 juni.

Tidigare har jag fått kritik för att bloggen innehöll för lite juridik. Det är så skönt med de där regelbundna inläggen som motvikt till mina reflektioner. Juridikinläggen kräver lite mer av mig. De här inläggen skriver jag bara av lust och för att jag har ett behov av att skriva. Juridiken behöver mer inspiration.

Ofta finns tanken på juridikinläggen i mitt huvud. Idéerna är många – men inspirationen har inte runnit till. Vi får se hur det blir i sommar. Just nu är jag tacksam för manuskriptet. Det behöver bara kompletteras lite. Men det fixar jag nog ganska lätt.

Vindarna är kyliga från väster. Hade lovat mig en löparrunda. Men just nu är det så härlig lä bakom fortet. Bara en liten stund till….

20120603-111412.jpg