Lycka

20120615-214148.jpg
”Den som blir lycklig över lite har mycket att vara lycklig över”.

Genom att reflektera över ”vardagssaker” som gör mig lycklig inser jag hur bra jag har det. Det är så lätt att springa runt i det där ekorrhjulet och leta efter de stora upplevelserna.

Dagen har varit fylld av guldkorn.

Morgonpromenad under klarblå himmel. Två fantastiskt bra idéer ploppade upp.

Solen sken även när jag tillsammans med två ”gode män” besiktigade en fastighetsstädning.

Lunchen åt jag på kontorets balkong tillsammans med Ida och Caroline. Vi vidareutvecklade diskussionen från igår. Vad är det som attraherar unga jurister. Hur kan vi tillsammans skapa en arbetsplats av världsklass?

Simrishamn på sommaren är något speciellt. Efter en fastighetsöverlåtelse på banken passerade jag torget.

20120615-215201.jpg
Torghandlaren sålde ut eftersom han skulle ta semester efter midsommar. Fin rosmarin och murgröna för 10 kr krukan. Ibland är det som om precis det man behöver kommer till en. Det gäller bara att vara tillräckligt specifik sina önskningar. Sedan en tid har jag insett att jag behövde nya blommor hemma – men tiden har inte räckt.

Det absolut bästa var kvällens varande. Middag med sonen och hans kompis. Goda samtal med dottern. Sådan tid kan inte planeras. Det gäller att bara finnas där och fånga ögonblicken, njuta.

20120615-215725.jpg