Klarblå himmel

20120703-061344.jpg
Himlen är så där klarblå och jag hör fåglarna utanför fönstret. Badet öppnar om 45 minuter. Jag har bestämt mig för att ta cykeln dit. Det krävs karaktär. Mitt motstånd mot att hoppa i vattnet och simma på morgonen är stort. Ut och gå kan jag liksom komma iväg på utan att tänka.

Nej, någon simning igår blev det inte. Klockan fyra unnade jag mig en lur i solstolen. Avslutade med gräsklippning innan molnen kom. Kvällen tillbringade jag vid datorn. Att komplettera utvecklingsplanen för jurister gick som en dans. Orden bara rann till.

Vi håller på med intervjuer och jag har insett att jag måste veta hur jag vill ha det in i minsta detalj. Vad förväntas av den som börjar på byrån.

Det är inte så lätt. Det sitter inte något i väggarna. Jag vill skapa något nytt – anpassat efter den nya tiden. Hur? Ja det enklaste är väl att fråga. Igår skickade jag ut enkäter med frågor och ställde frågor på Facebook. Vi får se om jag hinner få svar. Jag uppskattar verkligen alla som tar sig tid att svara.

Ett djupt andetag – upp med dig Annika. Det finns inget bättre än en timmes simning på morgonen!

20120703-071208.jpg
På plats…