Fredag

20120706-055327.jpg
Himlen är höstgrå utanför och vinden viner. Långt innan ljudet från larmet är jag klarvaken. Glädjen från igår finns i min kropp. På Facebook-sidan Law of attraction hittar jag denna bild.

20120706-055551.jpg
Det ligger så mycket klokhet i orden.

Timmarna med Kurt har fyllt mig med så mycket styrka och tillit att det känns som om det inte längre finns några begränsningar för vad jag kan klara av.

När vi vandrade i backarna runt Forsamölla var det som om orden aldrig ville ta slut. Kurt är en av de visaste människor jag mött.

Han delade med sig av sina livserfarenheter lika frikostigt som förr. Att ha mentorer som bryr sig om och engagerar sig i det man gör är helt fantastiskt. Kurt är en av flera. Och det är som om man i mentorssamtalen bygger upp något som alltid finns kvar.

20120706-060110.jpg
Tänker på vikten av att omge sig med rätt människor. Annica Gilbertsson säger att man regelbundet ska göra en relationsöversyn. Och visst är det så att vi påverkas av vår omgivning, vilka samtal vi för och vilka tankar vi släpper in i våra hjärnor.

Annica Gilbertsson, Ann Wikström och Fredrika Gullfot kommer i kväll. Jag ska köpa vegetarisk mat på Brunnshallen. Åsa Nyström kommer klockan sex och har yoga med oss.

Det ska bli så spännande. Ofta har jag fått höra att yoga borde vara en träningsform som skulle passa mig, men jag har aldrig prövat.

På söndag fyller jag 43 år. På sätt och vis firar jag födelsedagen i fyra dagar. Gårdagen med Kurt. Helgen med väninnor som ger mig så mycket! Att umgås med dessa kvinnor är verkligen att fylla på sitt energiförråd.

Att vara lycklig handlar inte om de längsta resorna, den lyxigaste maten eller häftigaste upplevelserna. För mig är lycka de goda samtalen, närvaron och att njuta av nuet. Läs – allra helst Hammenhög med nyttig mat och tid för rörelse. Helgen inleder jag med massage hos Benny Yngve kl 16. Snacka om att jag kommer stråla energi på måndag.

2 svar på ”Fredag”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Jag önskar Dig en trevlig födelsedag.

    1. Tack – det har jag verkligen haft!

Kommentarer är stängda.