Ledig – tid att tänka

20120809-090847.jpg
Igår ställde jag inte larmet. Det bästa med semester är att kunna sova så länge man vill fastän det är torsdag. Tydligen ville min kropp inte sova längre än till 5.30.

Huvudet är så fyllt av tankar. Sommaren har varit fylld av så många fantastiska, inspirerande möten och samtal. Det är något av det bästa med Österlen. På sommaren finns här så många spännande människor. I sommar har jag tagit mig tid för de där samtalen. Varje möte har gett mig så mycket. De är som pusselbitar till det företag vi håller på att bygga.

Idag är det tvätt och packdag. Med i ryggsäcken följer både manuskriptet till boken och min nya iPad, böcker om organisation och anteckningarna inför föredraget i Tällberg. Men framförallt tar jag med mig pusslet med bitar från alla möten. På tio dagar hoppas jag hinna lägga pusslet. Men precis som när man lägger pussel vet man inte om alla pusselbitar finns där. Spännande!