Dagar i Stockholm

20120818-135545.jpg
I natt är det dags för midnattsloppet – huvudanledningen till att jag är i Stockholm. Det är ett väldigt speciellt lopp med nya band som spelar på varje kilometer. Jag vet att jag kommer att ifrågasätta mitt beslut när jag väl är där, när stressen pumpar i kroppen. Men jag vet också att det är värt ansträngningen. Känslan när man passerar mållinjen, fylld av endorfiner som framkallar en härlig lyckokänsla i kroppen, är värd all uppoffring.

Egentligen är det så med det mesta. Det jag verkligen kämpat för är jag mest stolt över.

20120818-153246.jpg
Idag laddade jag upp med lasagne till lunch på Ciao, Ciao – helt fantastiskt gott. Det blev bara den lilla femkilometersrundan på Djurgården. Ett glas färskpressad apelsinjuice (så mycket festligare drucken i vinglas) innan jag ska ta en kort tupplur för att hålla energin på topp i natt;)