Ystads saltsjöbad

20121105-192051.jpg
Ibland måste man ta en paus från vardagen och ta hand om sig själv. När det är grått och trist är det lätt att boka en weekend resa till solen. Men om tiden är knapp kan det vara bättre att leta lyx i närområdet.

20121105-192243.jpg
En riktigt bra säng att sova i. Värme och avkoppling. God mat. Tid att bara vara.

20121105-192402.jpg
Valet föll på Ystads Saltsjöbad.

En inledande ansiktsbehandling fick stressen att försvinna. Tid i en av de varma utomhuspoolerna. En värmande soppa i cafeet. Bastu, några simtag i poolen. Bara-vara-tid för att ladda batterier. Lördagens feber fick mig att avstå både havsdopp och body-pump pass.

20121105-192835.jpg
Att lufsa omkring med frottétofflor och badkappa gör något med mitt tempo – som inte bara förklaras av halkrisken.

Det är som om jag fylls av lugn.

20121105-193018.jpg
Maten i restaurangen överraskade verkligen positivt! Soppan var fantastisk och fisken var precis de rena smaker jag uppskattar.

Kvällen avrundades på takterrassen med jacuzzi och bastubad. En perfekt aktivitet för grupper.

Fram till sommaren 2014 håller vi våra utbildningar på kontoret. Men det är min förhoppning att därefter kunna arrangera utbildningar på Ystads saltsjöbad. Här finns verkligen allt utan att det behövs långa flygresor. God mat, skog och hav, upplevelser och värme.

Men innan dess kommer jag boka in fler energiladdningsdagar på Saltsjöbaden. I mig finns känslan efter en härlig långsemester. Dessutom har jag massor av aktiviteter kvar att upptäcka! De fyra elementens spa lockar – det får bli nästa gång!