Energymanagement och energigivande vanor

I e-posten väntar ett nyhetsbrev från EnergyManagement med följande ord;

”Varför är det så länge sedan det kom ett Energinytt och var tog EnergyManagement vägen på Facebook???  Ja man kan säga att jag varit fullt upptagen med att testköra EnergyManagement-konceptet i en extra tuff utmaning – för att se vad det går för. Jag kan nu konstatera att vanor som skapar positiv energi är mycket användbara i alla lägen.”

Efter att ha följt Annicas kamp känns alla mina utmaningar bagatellartade. Oavsett om det är stora eller små utmaningar – att ha energigivande vanor ger möjlighet att lägga i en växel till när det krävs. Jag avslutar med att citera en del av nyhetsbrevet.

Varför är det så länge sedan det
kom ett Energinytt och var tog
EnergyManagement vägen på
Facebook?
Man skulle kunna säga att jag så
här långt har vigt 2012 till att
testköra EnergyManagementkonceptet
i en extra tuff utmaning
för att se vad det går för. Mer
exakt har jag ägnat mig åt att
knäcka en bröstcancer samtidigt
som jag försökt träna upp mig för
att kunna stå och gå igen efter att
opererats också för ett diskbråck.
Vi talar alltså om en blandning av
förlamande nervrotssmärta, flera
operationer på raken, tunga
cellgiftsbehandlingar som får en
influensa att kännas som lite kli i
halsen, strålning och allt som
kommer med detta.
Jag hade inte så mycket att välja
på mer än att släppa allt och helt
och hållet ägna mig åt att vinna
ett cancerkrig. Som en av mina
bästa vänner sa: ”-Att gå och dö
är ingen bra framgångsstrategi”
och man får hålla med om att det
ligger lite i det uttalandet. Så här
långt räknar jag med att jag
”krossat skiten” om ni ursäktar
språket. Jag har tagit mig igenom
det tyngsta och ser fram emot att
snart igen få dela med mig av
energierfarenheter och av det som
ligger i EnergyManagement.