Dagar som försvinner

20121115-165431.jpg
Det finns dagar som bara försvinner i administration. Företagarens dilemma.

Eftersom jag ska på utbildning i morgon blir det en sen kväll vid skrivbordet. Och helgen ägnas åt strukturfrågor. Visionen är på väg att förverkligas efter många utmaningar. Det är en ny tid som står för dörren.

Idag lades min profil ut på Regelrådets hemsida. Känns märkligt. Vad gör jag där bland alla professorer?

I eftermiddag kontaktade Christine Jersby mig och frågade om jag kan hålla ett anförande på 10 minuter den 23 januari på konferensen ”Vägar till dynamiskt näringsliv”.

Företagandets villkor ligger mig varmt om hjärtat – samtidigt är det ju faktiskt advokat jag är.

Igår på Tillväxtskolan skulle vi göra en framtidsplan. Går det att förena att vara en framgångsrik företagare med att vara en riktigt duktig advokat. Jag hoppas det – för jag är inte beredd att ge upp någon av vägarna.