Simrishamns företagarkväll

20121118-020701.jpg (Fredrika Gullfot, Simris Alg, Region Skånes miljöpris, Stefan Eldh, Awimex, Sparbanken Syds Tillväxtpris och Jessica Schönenmeyer, Simrishamns Reklamservice, Årets företagare i Simrishamn).

Om det inte hade varit för att kommunalrådet hade börjat på sitt tacktal innan jag fick kontakt med Cecilia Granquist Dahmen (kvällens konferencier) skulle jag också ha hållit tal. Anledning – tre politiker på rad – men ingen som sa det jag tyckte behövde sägas. Tur att jag har bloggen!

Det har pratats mycket politik och frågan har ställts varför man ska vara med i Företagarna.

Att vara företagare kan ofta vara ensamt. Företagarnas tidning gör att jag känner samhörighet med andra företagare. Inspirerande träffar och fester som den här ger nya kontakter och nätverk.

För ett år sedan lärde jag känna Fredrika Gullfot och Jessica Schönenmeyer på den här festen. Efter det startade vi ett eget nätverk för att peppa varandra. Ett forum för vilda drömmar och att diskutera problem och glädjeämnen i vardagen.

Stort grattis till alla utmärkelser. Jag gläds verkligen med er och vet att ni är värda det här!

En viktig uppgift för företagarna är att lyfta fram förebilder. Företagare som vågat satsa och som lyckats.

Som ambassadör för kvinnors företagande är det extra roligt att se att fyra av kvällens fem blomsterbuketter delats ut till kvinnor!

Genom företagarna skapas också forum för nya möten som kan leda till oväntade resultat.

Stort tack Albo företagarförening – ert arbete är lika viktigt idag som för 70 år sedan.