#Administrativchef sökes – här kommer platsannonsen

PLATSANNONS

NU STARTAR VI ETT SERVICEBOLAG FÖR ADVOKATER OCH SÖKER EN ADMINISTRATIV CHEF

Företagspresentation

Andebark Sverige AB är ett nystartat företag som ska göra det enklare för advokater att driva företag genom att bl a erbjuda administrativa tjänster, lokaler och it-stöd.

Arbetsplatsen är i Hammenhög.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ chef i Andebark Sverige AB arbetar du direkt under VD. Du har fullt ansvar för administration/HR och ekonomi.

Arbetet omfattar såväl dagligt operativt arbete samt att driva strategiska frågor inom området HR och ekonomi/administration.

Inom HR området ingår förutom personalansvar bla arbetsmiljöarbete, att arbeta fram policies, kompetensförsörjning, rekrytering och arbetsrättsliga frågor/förhandlingar.

Inom ekonomi/administrationområdet ingår ansvar för ekonomi (redovisning, bokslut, kontakt med myndigheter, och revisor samt årsredovisning) Budget-, prognos- och affärsplanearbete sker i nära samarbete med VD. I arbetet ingår även ansvar för personal som hanterar IT och lokalfrågor.

Vem är du ?

Du har en dokumenterad flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, är självgående och ansvarstagande.
Du är prestigelös och är öppen för att utveckla även befintliga processer och driva egna frågor. Du har strak drivkraft att utvecklas i din roll.

Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är strukturerad, målinriktad, effektiv och har fokus på möjligheter istället för problem. Du har stark integritet, har lätt för att kommunicera och är en god samordnare.
Erfarenhet från advokatbyrå eller liknande är meriterande.

Tjänst: tillsvidare med sex månaders provanställning

Omfattning: 80-100%

Tillträde: omgående eller efter överenskommelse

Lön: Enl överenskommelse Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.

Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.