Lycka

20121213-173142.jpg
Gnistrande rimfrost mot klarblå himmel

Fantastiskt goda svartrötter på SMAK i Malmö (konsthallen) och viktiga samtal med vår rekryterare Åsa Wikström. Hon läser ansökningar på ett helt annat sätt än jag gör.

Nytt möte på trevliga Siesta i Malmö. Ett riktigt, riktigt bra möte som jag hoppas kunna berätta mer om nästa vecka.

20121213-173454.jpg
Avslutningsvis ett bra möte med Thomas de Souza – Good Old. Han är min mentor i styrelsekraft och jag har sagt det förr – han är verkligen en person värd all beundran. Klokskap och känsla för framtiden. Han kommer att gå långt. Så tacksam för att han vill vara min mentor i styrelsekraft!!!

Och ännu mer lycka när de ropar upp att mitt tåg är på väg in. Springer mig flåsig och hinner med!!! Så skönt att sitta på ett varmt tåg (även om det är förseningar) och läsa mail – istället för att slira i långa bilköer på motorvägen.