Inspiration

20130209-115055.jpg
Ständigt denna brist på tid och svåra prioriteringar!

Nästa helg skulle jag ha träffat Anki och Annica- men vi var tvungna att skjuta på mötet och nu har jag svårt att hitta tid innan april. Under hösten insåg jag att det inte går att boka in en massa kul saker. Oavsett hur roligt det är så behöver jag tid att bara vara, vila.

Förra helgen tvingades jag ställa in en träff med företagartjejerna på Österlen för att jobba.

Alla dess fantastiska människor inspirerar även när vi inte träffas. Deras framgångar får mig att glädjas som om det vore mina egna.

Bilden är hämtad från senaste numret av ”Företagaren” där Gustav Fridolin intervjuas. Han anger Fredrika som en av tre svenska företagarförebilder.

Det har handlat mycket om Fredrika Gullfot i medierna den sista tiden. Och jag gläds med henne! Förutom att vara en otroligt driftig företagare är hon en helt underbar människa vars värdegrund jag delar!

Fredrika inspirerar även om det är långt mellan gångerna som vi träffas!

4 svar på ”Inspiration”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Med risk att låta som en beskäftig storasyster, vill jag tala om hur viktigt det är att man ibland stannar upp och sorterar intrycken, så att man får litet horisont och litet vidare perspektiv. Det gynnar både Dig och Ditt företag.

    1. Du har så rätt! Efter ett mycket hektiskt 2012 har jag avsatt ännu mer tid för reflektioner och distans!

  2. Läser ikapp på din blogg och blir lite rörd… Alltså, jag känner precis likadant, du inspirerar mig även när vi inte ses. Men vi ska ses ändå 😉

Kommentarer är stängda.