Intervjuer

Klockan 21 var jag klar med dagens sista möte! Längtar så tills jag kan berätta om det – men ännu måste vi få några bitar till på plats.

Veckan har fortsatt i samma intensiva tempo! Intervjun med journalisten från Land tog två timmar. Ett bra utvecklingssamtal. Handledning av alla jurister. Planeringsmöte med administrationen. Två klientmöten. Och en lång, lång lista med mail att gå igenom. Där fanns även lättsamma mail som länken till Flickr från Bengt Flemark från Region Skåne. Han besökte oss för en vecka sedan och håller på med en artikel till Region Skånes hemsida.

Ibland får jag nypa mig i armen för att inse att jag inte drömmer. Det händer så oerhört mycket – och det ena ger det andra. Bengt Flemark kom fram efter föreläsningen på Region Skåne och bad att få göra en intervju.

Det känns som om alla de där intervjuerna regnar över mig utan att jag lyfter ett finger för att det ska hända. Snart är jag så van att posera att Katarina, som skriver för Land, frågade om jag varit fotomodell.

Fotomodell har jag aldrig varit – och det framgår med all tydlighet på bilderna som Bengt tog. De ligger nu på Flickr.

Klockan är 22.30 och sängen kallar om jag inte ska behöva nypa mig i armen för att hålla mig vaken i morgon.

 

2 svar på ”Intervjuer”

  1. Bengt Flemark skriver:

    Inte fotomodell – syns det på mina bilder? Jag tycker bilderna är utmärkta, och det beror mer på objektet än på fotografen!
    Det är märkligt hur personerna på bilderna ofta tycker att de ser hemska ut medan alla andra tycker de är bra. Är det som att höra en inspelning av sin egen röst?

    1. Det är nog alltid lika svårt att se sig själv på bild. När det har gått några år brukar jag alltid tycka att bilderna är bra – men när de är nytagna tycker jag alltid att jag är jätteful.

Kommentarer är stängda.