Nu SKA jag bli frisk!

20130301-125138.jpg

Himlen är klarblå utanför fönstret och jag har inte ens varit ute på en morgonpromenad. Den där hostan är seg och min moster Distriktssköterskan har sagt att den hostan som smittar nu skulle vara segare än vanligt. I vanliga fall skulle man räkna med en vecka – men den här hostan höll på i två veckor.

Två veckor!!!! Jag håller på att bli tokig! På nätterna hostar jag så att jag inte kan sova och hostattackerna är så kraftiga så att huvudet värker.

Har du tänkt på hur stark tankens kraft är? I veckan har jag haft väldigt mycket att göra. Det har varit saker som varit omöjliga att avboka. Trots att jag känt mig rejält vissen när jag vaknat har jag tvingat mig upp ur sängen och ut på morgonpromenaden. Där i friska luften brukar jag kunna peppa mig själv. Jag letar den där styrkan och ger mig den på att köra racet.

2012 var ett år som krävde tankekontroll. Utan många års träning hade jag aldrig klarat hålla det fokus som krävdes.

Samtidigt är tankekontroll farligt. Är man inte försiktig bränner man ut kroppen. Att jobba med infektion i kroppen för länge kan gå alldeles galet.

Idag har jag tvingat mig kvar i sängen. I väskan har jag en hel hög akter som jag kan jobba i, men jag har lovat mig att först bara ta det lugnt. Citrus med rå vitlök, hostmedicin, kan jang och varmt vatten med dunderhonung. På måndag bara måste jag vara frisk igen!