Positivt tänkande

20130410-062108.jpg
Så rätt! Sedan jag började avsätta tid för medvetna positiva tankar på morgonen har mitt liv förändrats. Tre-fyra timmar varje morgon ägnar jag åt visionen och att ladda mig med positiv energi. Bloggandet, inspiration av Robin Sharma, Torkild Skiöld och Sanna Anandala är en del av den processen. Liksom 30 min morgonpromenad och duschen där jag tvättar bort alla negativa tankar.

I morgonbilden bevarar jag den positiva känslan så att jag kan fånga upp den om jag tappar bort mig under dagen.

I går blev det inte några bilder. Just nu håller jag på att utforska VideofyMe. Det här med sociala medier är så otroligt spännande. För mig är det glädjen som får mig att använda dem. Linkedin har länge funnits på min attgöralista, men när jag reflekterar inser jag att det är användandes av bilder – och nu filmer – som lockar mig.

Det får mig att tänka på Ingrid Tollgerdt Anderssons bok – passion nyckeln till framgång. Precis så är det – när jag är passionerad blir uppgiften så mycket bättre utförd.