Vi hör det vi lyssnar efter

Igår la jag upp texten om Indiankvinnan här på bloggen.

Idag kan jag bekräfta att budskapet stämmer. Vi ser verkligen det vi letar efter. Sedan i lördags har många av mina tankar handlat om hur vi ska ta byrån till Wow-nivå. Wow innebär inte att vi ska vara bra eller ens fantastiska. Nej, det innebär att målet är att varje individ som kommer i kontakt med oss ska känna Wow! Det här var ju helt otroligt! Vi ska överraska positivt.

Efter att ha skrivit till Tomas Lydahl på FB i lördags ringde han upp. Han gillade min utmaning. Nästa gång jag bokar möte i Kristianstad ska jag kolla med honom först så att vi kan ta en lunch.

Efter vårt samtal är det som om jag hittar Wow-budskap överallt. Kunde inte låta bli att dela på min FB-sida. Är du intresserad kan du söka Andebark så kommer du dit.

Idag fortsätter vi att bygga rutiner som får dem som arbetar på byrån att känna Wow. Och snabbt ska det gå – planerad presentation den 13 maj!

I huvudet finns talet till våren – här känns det svårare att skapa Wow! Men det kommer bli annorlunda än alla vårtal jag lyssnat på.

20130430-065137.jpg