Tack!!!!

Sedan många år har jag haft en vision om att göra juridiken tillgänglig för vanliga människor. I denna strävan har jag hållit föredrag, skrivit krönikor i olika tidningar och även gjort ett föredrag som finns på CD-skiva och som är möjligt att ladda ner på nätet.

Genom Internet och bloggen har det plötsligt blivit möjligt att nå så många fler som söker information om juridik.

Många advokater har ifrågasatt all den oavlönade tid jag lägger ner på detta projekt och jag ska inte förneka att min närvaro i sociala medier har diskuterats mycket på byrån.

Därför blev jag så otroligt glad för följande meddelande på twitter: ”Vill passa på att tacka – jag har haft stor glädje (nytta) av bloggen under våren. Du skriver så man kan förstå!”

Drömmen är att någon gång kunna ge ut en bok för den som går i skilsmässotankar. Men i sommar tycks de flesta ärenden handla om arvsrätt – precis det område som jag tycker allra mest om att arbeta med!